Mest læste denne uge

Hattrick: Gil Manzano har nu udvist alle fra MSN

Nyheder - 19. januar 2021

Det legendariske angreb med Messi, Suárez og Neymar var med til at vinde The Treble i 2015 og bare to år senere valgte Neymar at takke ja til et stort tilbud fra Paris Saint-Germain mens Luis Suárez blev for løntung til Barca og blev sendt til Atletico Madrid i sommers.

Det er kun Messi som er tilbage fra det legendariske angreb men selv han ønskede at forlade Barca i sommers, hvor Bartomeu dog valgte at afvise. Søndag var Barca i aktion mod Athletic Bilbao i Super Cuppen og her var det ikke ventet, at Messi ville starte inde på grund af en skade, men han blev erklæret klar og spillede hele kampen.

Han fik dog ikke de sidste sekunder af den forlængede spilletid med, da Gil Manzano gav ham et direkte rødt kort. Dermed fuldendte dommer Manzano sit hattrick, da han nu har smidt Neymar, Suárez og Messi ud gennem sin tid. Naturligvis har dommeren haft sine grunde til det - men det hører alligevel til sjældenhederne at samme dommer smider tre så store profiler ud.

Før kampen blev der brokket højlydt på de sociale medier over at Gil Manzano fik til opgave af dømme kampen. Han er erklæret Real Madrid-fan og blev endda spottet med en Real Madrid-goodiebag efter en kamp mellem netop Real Madrid og Villarreal. Det var ikke noget, som de øvrige hold gad at se. Vi tager her et kig på de tre udvisninger.

Lionel Messi - 2020/2021
Super Cup-finale mod Athletic Bilbao, hvor Messi ifølge Manzano slog sin modstander i hovedet med overdreven kraft. Barca var bagud med 3-2 på det tidspunkt.

Neymar - 2016/2017
I en kamp på La Rosaleda ude mod Málaga fik Neymar rødt kort for en tackling på Diego Llorente. Barca var bagud med 1-0 på det tidspunkt.

Luis Suárez - 2016/2017
I en kamp mod Suárez' nuværende klub, Atletico Madrid, fik Suárez et gult kort i det 86. minut for et frispark på Juanfran. Bare få minutter senere ramte han Koke i nakken med en arm, og Gil Manzano gav Suárez et nyt gult kort og dermed det røde kort. Det betød, at Suárez missede pokalfinalen. Der stod 1-1 på måltavlen på det givne tidspunkt. Barca havde få dage forinden vundet 2-1 på udebane og gik derfor i finalen med samlet 3-2. Manzano havde i øvrigt smidt Sergi Roberto ud i returkampen efter bare 57 minutter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder