Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca bekræfter Eric Garcia i næste uge

Transfermarked - 21. januar 2021
Avis: Barca bekræfter Eric Garcia i næste uge

Eric Garcia er blot 20 år, men han vurderes alligevel til at kunne gå direkte ind og hjælpe Barca i deres rystende defensiv, som ikke har fungeret optimalt over en længere periode. Barca er interesseret i at hente Garcia hjem ligesom han selv er klar til at rykke tilbage til Catalonien. Men spørgsmålet har hele tiden været: Hvornår?

Barca har ikke midlerne til at købe ham fri nu, da det vil gøre ekstra ondt på en allerede i forvejen sårbar pengepung. Derfor er man blevet enig om, at man først henter Garcia til sommer - men Barca pønser på at sikre sig aftalen i næste uge, hvor også en bekræftelse finder sted. Det meddeler avisen Sport.

Ronald Koeman deltog også i gårsdagens møde med den midlertidige ledelse og præsidentkandidaterne. Det gjorde han for at slå fast, at Barca har brug for en ny forsvarsspiller allerede nu, men hollænderens forsøg på at overtale kandidaterne virkede ikke. Man er stadig af den opfattelse, at man hellere vil vente til sommer, da Garcia på den måde kan komme gratis ved kontraktudløb.

Hvis man skal hente Garcia nu, så vil det koste op mod 10 millioner euro, hvilket man helst vil være foruden. Så lige nu er planen, at man sikrer sig aftalen i næste uge med virkning fra juni, hvor Garcias kontrakt med Manchester City udløber.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder