Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Agüero og Alaba tilbudt til Barca

Transfermarked - 23. januar 2021
Medie: Agüero og Alaba tilbudt til Barca

©


Barca har ingen økonomiske midler til at gå ud og hente spillere hvorfor man blandt andet venter med at hente Eric Garcia til sommer således at han kan komme gratis. Derfor kigger præsidentkandidaterne på, hvad man kan gøre, for at forbedre holdet forud for næste sæson.

I den forbindelse er både Sergio Agüero og David Alaba blevet tilbudt til Barca af deres agenter, erfarer Mundo Deportivo. For at være mere præcis har præsidentkandidaterne fået besked på, at spillerne er klar på at tale om en mulig transfer. Både Agüero og Alaba har kontrakter der udløber til sommer hvorfor de kan komme til Barca gratis. Bayern München har ellers forsøgt at forlænge med Alaba, men han har et ønske om at prøve noget nyt.

Længe har det ellers set ud til, at Real Madrid løb med David Alaba og der er da også fremskredne forhandlinger mellem de to parter, men der er ingen underskrift endnu og Alabas agent har udtalt, at der er flere muligheder på bordet.

Der er mange spillere, som har kontraktudløb til sommer og som kan skifte gratis - og der er flere af dem, som Barca har kigget på. Nemlig Eric Garcia, Memphis Depay og Georginio Wijnaldum. Dertil kan man også hente Sergio Agüero og David Alaba på en fri transfer, men spørgsmålet er om den kommende præsident ser det som en mulighed. Der er også andre klubber med i kampen om spillerne.

Desuden afhænger det også af hvad de forventer i løn. Specielt David Alaba kræver en høj løn, som tidligere har skræmt Barca væk, da klubben var interesseret i ham for nogle år siden. Der forventes at være præsidentvalg i Barcelona den 7. marts og allerede nu arbejder kandidaterne på at sikre sig nogle aftaler så man ikke skal starte fra bunden af hvis man bliver valgt ind som præsident.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder