Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca brugte 20 mio. euro på trænerskifte

Nyheder - 23. januar 2021
Barca brugte 20 mio. euro på trænerskifte

©


Barca økonomiske problemer kan man ikke kun forbinde til den nuværende Covid 19-situation, som blandt andet afholder fans i at komme på stadions. Mens Josep Maria Bartomeu har siddet på magten i klubben har han ifølge SER Catalunya spenderet penge på utrolig vis.

Således kan SER Catalunya afsløre, at Bartomeu brugte 20 millioner euro på at skifte trænere. fra Ernesto Valverde til Quique Setien og videre til Ronald Koeman. Valverde blev fyret med et år tilbage af sin kontrakt og skulle derfor have 11 millioner euro udbetalt i den forbindelse. Desuden brugte man 5 millioner euro på at hente Ronald Koeman. Pengene gik til det hollandske fodboldforbund, da Koeman sad som landsholdstræner.

Det giver et total på 16 millioner euro, men da Bartomeu så valgte at fyre Quique Setién, skulle træneren have sin løn udbetalt for den resterende del af kontrakten svarende til 4 millioner euro. Disse penge har Quique Setién ikke engang fået udbetalt endnu - har han selv bekræftet - så selvom man har brugt pengene, har man gjort det uden at have dem på hånden. De tilsættes blot den enorme gæld, som klubben står i.

De 20 millioner euro inkluderer dog ikke udbetalinger til hver træners stab. Valverde havde sin egen stab ligeså vel som Setién også havde det. De skulle også kompenseres, men i langt mindre grad. Der er altså tale om over 20 millioner euro spenderet på kort tid fra at Valverde blev fyret til at Setién blev fyret og Koeman blev hyret.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder