Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Sådan starter Barca i aften mod Elche

La Liga - 24. januar 2021




Hvor meget tør Ronald Koeman rotere i aften? Efter tre kampe på stribe med forlænget spilletid er der flere af spillerne, som kunne trænge til et hvil. Spørger man avisen Sport, så skal man ikke forvente de store rotationer i dag mod Elche.

På mål vender Ter Stegen tilbage efter at Neto vogtede buret mod Cornellá i pokalkampen. Foran sig ventes Dest ikke at starte inde, men i stedet Mingueza sammen med det efterhånden faste makkerpar Araujo og Lenglet med Alba i venstre side. På midtbanen starter Busquets inde. Han startede ikke inde mod Cornellá men kom ind undervejs og har derfor mere at give af. På sin side har han De Jong og Pedri.

Oppe i front er Messi ikke med på grund af karantæne og derfor må man ventes at se Dembélé, Braithwaite og Griezmann endnu engang.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Mingueza, Araujo, Lenglet, Alba, De Jong, Busquets, Pedri, Dembélé, Braithwaite og Griezmann

Barca er uden Piqué, Coutinho, Roberto og Ansu Fati på grund af skader mens Messi altså afsoner sin sidste karantænedag.

Barcas syvende udekamp i træk afvikles i dag klokken 16.15. En times tid før lander Koemans endelige startopstilling. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan starter Barca i aften mod Elche

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder