Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Yerry Mina: Jeg har ingen forklaring

Nyheder - 29. januar 2021




Den 11. januar 2018 blev Barca og Palmeiras enig om at Yerry Mina i de efterfølgende fem år skulle spille i Barca. For 11,8 millioner euro blev Mina således den første colombianer i Barca, men planen holdt overhovedet ikke. Der gik meget kort tid før at Barca valgte at sende ham videre igen.

Han deltog i seks Barca-kampe og er altså den første colombianer nogensinde til at spille en officiel kamp for klubben, men eventyret efter Barca var meget bedre for ham. Således valgte Barca bare otte måneder senere at sende ham til Everton, hvor han nyder stor succes med 66 kampe for englænderne.

- Jeg fik ikke den nødvendige spilletid i Barca, som jeg havde brug for. Det var et smukt øjeblik at skabe historie som den første colombianer til at spille for Barcaa, men lige som i livet er der op- og nedture i fodbolden, fortæller Mina og følger op:

- Det var et stort øjeblik at skrive under med Barca, men af en eller anden grund lykkedes det ikke at slå igennem. Det sker, at man ikke finder en rigtig forklaring for hvorfor at det ikke lykkedes, men det gjorde det bare ikke. På et tidspunkt ønsker man at spille mere og derfor søger man efter en ny vej. Heldigvis dukkede Everton op og det er jeg glad for.

Yerry Mina spillede 124 kampe for Santa Fe, 49 kampe for Palmeiras og siden blot seks for Barca og nu altså 66 for Everton. Desuden har han 26 landskampe på CV'et med seks mål til følge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Yerry Mina: Jeg har ingen forklaring

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder