Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG er uden Angel Di Maria mod Barca

Champions League - 9. februar 2021
PSG er uden Angel Di Maria mod Barca

©


Der er kun én uge til at Barca får besøg af PSG i Champions League og her må den franske klub se bort fra Angel Di Maria som det ser ud lige nu. Argentineren kom nemlig til skade i PSG's kamp mod Marseille, men til gengæld ser det bedre ud for Marco Verratti.

Angel Di Maria har det med at spille gode kampe mod Barca - specielt da han var i Real Madrid - men det lader ikke til at han når at blive klar til Barca-kampen. Således meldes der om en skade, der hindrer ham i at deltage i kampen selvom skaden ikke er alvorlig. Èn uge på sidelinjen ventes dog ikke at være nok for ham.

Verratti kom også til skade i samme opgør, men hans hofte har reageret positiv og det forventes, at han sidder ude i den kommende kamp mod Caen og derefter vender han tilbage mod Nice, som PSG møder inden braget mod Barca. Det er to vigtige spillere, som døjer med skader inden kampen - men til gengæld har Barca adskillige profiler ude med skader lige nu.

Sergino Dest var ikke med mod Real Betis, da han igen døjede med en muskelskade. Gerard Piqué arbejder benhårdt på at nå at blive klar til returkampen mens Ansu Fati er totalt udelukket efter en ny operation. Ronald Araujo, som har været blandt Barcas bedste spillere i denne sæson, kom til skade i weekenden for to dage siden og med en forstuvet ankel ligner han ikke en mand, som bliver klar til kampen. Desuden er Philippe Coutinho også ude.

Barca møder PSG den 16. februar på Camp Nou med returkamp i Paris den 10. marts.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder