Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Marcelo Gallardo afviste jobtilbud af Barca

Nyheder - 18. februar 2021
Marcelo Gallardo afviste jobtilbud af Barca

©


I forbindelse med at Ernesto Valverde blev fyret gik bølgerne højt på hvem den næste træner skulle være. Quique Setién var blandt favoritterne, men også River Plates Marcelo Gallardo var i søgelyset. Det havde han været inden at Ernesto Valverde blev hyret.

Netop som Bartomeu trykkede på knappen og valgte at fyre Valverde, tog Barca blandt andet kontakt til Gallardo, som dog valgte at afvise klubben, selvom han har stor drøm om at træne et tophold i Europa. På daværende tidspunkt følte Gallardo dog ikke, at han kunne svigte River Plate.

Han havde netop indledt pre-season med klubben, som havde vist ham stor tillid og han følte ikke, at han kunne bryde fri for at tage til Europa. Til gengæld har han ifølge TyC Sports en klausul i sin kontrakt der siger, at hvis muligheden byder sig igen, så har han mulighed for at vurdere om tiden er inde og skifte, hvis han føler for det.

Barca endte som bekendt med at hyre Quique Setién, hvilket var en enorm fiasko. Spillet fungerede ikke optimalt og man blev tæsket af Bayern München med 8-2, som næppe bliver glemt. Gallardo fik ikke muligheden af Barca, da man valgte at fyre Setién og i stedet kom Ronald Koeman ind, som dagligt bliver kritiseret for sit arbejde.

Om Gallardo får en ny mulighed i fremtiden må tiden vise. Han er nemlig også jagtet af Real Madrid ifølge madrilenske medier, som erfarer, at Real Madrid-præsident Florentino Perez har ham på blokken såfremt man vælger at fyre Zinedine Zidane.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder