Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Chok i Barca: Franc Artiga forlader klubben

Nyheder - 20. februar 2021
Chok i Barca: Franc Artiga forlader klubben

©


Franc Artiga er en færdig mand i Barca, meddelte avisen Sport sent fredag aften. Han er til daglig træner for klubbens U19-hold og er spået en stor fremtid og mange tror på, at han en dag kan overtage tøjlerne på førsteholdet - men det bliver ikke i den kommende fremtid.

Således har Sport fået informationer om, at Artiga har fået et tilbud fra Emiraterne, som han ikke har kunne sige nej til. Der er tale om et skifte allerede i de kommende dage og leder Patrick Kluivert er allerede blevet informeret herom hvorfor han nu skal til at finde en erstatning.

I forbindelse med det pludseligt forestående skifte håber Barca, at Artiga i det mindste tager hånd om weekendens kamp mod Cornellá så man ikke pludselig står uden træner til kampen. Artiga har kontrakt frem til sommer, men bliver altså købt fri allerede nu.

Artiga kom egentlig til på U19-holdet på en lidt trist baggrund. Victor Valdés var ellers blevet ansat som U19-træner til stor glæde for klubben og ikke mindst klubbens fans, men det hele endte i kaos. Valdés havde nemlig en idé om, hvordan holdet skulle spille og hvem der skulle spille, men det var Kluivert ikke interesseret i og da han ønskede at bestemme mere end Valdés var tilfreds med, opstod der en ophedet diskussion som endte med, at Valdés blev fyret.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder