Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sevilla overhaler Barca og tager tredjepladsen

La Liga - 23. februar 2021
Sevilla overhaler Barca og tager tredjepladsen

© FC Barcelona


Efter Atletico Madrids nederlag til Levante i weekenden blev der talt om, at Barca kunne gå endnu tættere på førstepladsen i jagten på mesterskabet med en sejr over Cádiz, men pludselig er man længere væk og man er undervejs blevet overhalet. Sevilla vandt således 2-0 i aftes ude mod Osasuna og overhaler dermed Barca.

Med kun 47 point efter 23 kampe er der tale om en sæson, som man ikke er vant til i Barca. Typisk har man ikke gået hele ni gange fra banen uden sejr i de første 23 kampe, men sandheden er, at Barca ikke er på niveau og at Ronald Koeman har svært ved at lede tropperne samtidig med at spillerne har svært ved at ramme deres personlige høje niveau.

Situationen er således den, at Barca nu skal fokusere på at overhale Sevilla før man kan tænke på Real Madrid, som er fem point foran Barca - dog med en ekstra kampe spillet. Desuden er man otte point bag Atletico Madrid, så overordnet set var det en sort weekend for catalanerne, som håbede på, at de endelig kunne melde sig ind i mesterskabskampen.

Spørgsmål er om man overhovedet kan rejse sig. Alle forventede en reaktion mod Cádiz efter det ydmygende nederlag til PSG i Champions League, men det skete ikke. Man fik kun 1-1 og nu møder man Elche i morgen og i næste runde er man på udebane mod netop Sevilla.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder