Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mathieu: Luis Enrique talte slet ikke til mig

Nyheder - 23. februar 2021
Mathieu: Luis Enrique talte slet ikke til mig

©


37-årige Jeremy Mathieu fik en kæmpe oplevelse, da Barca i 2014 valgte at hente ham i Valencia. Her kunne han nyde nogle stærke år med en masse trofæer, men da han i aftes dukkede op på programmet Tu Diràs hos RAC1 forklarede han, at det slet ikke var nemt. Han var meget ensom i omklædningsrummet.

- I Barca var det Xavi eller Cesc, som talte med mig efter en fejl på banen. Det var altid opmuntrende med beskeden om, at det kan ske og at man kun kan gøre det bedre derfra. Det var positivt. Men i Barcas omklædningsrum skal man forstå, at der er grupperinger, så man ender med at være meget ensom, forklarede Mathieu.

- Det handler om at træne hårdt og vise, hvad man kan. Ingen ved, hvordan omklædningsrummet i Barca er i dag, men da jeg var der, følte jeg mig ensom. Ingen hjælper dig og for mig er det ikke klubfodbold. Alle går hårdt til Clement Lenglet i dag og det er en del af fodbolden. Man skal være et positivt menneske for at kunne vende sådan en situation, forklarede Mathieu videre før han blandt andet åbnede op om, at den daværende cheftræner Luis Enrique slet ikke talte til ham.

- Mit sidste år i klubben var virkelig dårlig. Jeg fik en fornemmelse af, at jeg blev gjort til syndebuk ovenpå 3-0-nederlaget til Juventus (i 2016/17). De dræbte mig nærmest. Som jeg ser det, så er man 11 mand om at vinde eller tabe en fodboldkamp. Men jeg er meget klar i hovedet og jeg lader ikke den slags påvirke mig - jeg tog afsted til Sporting Lissabon med oprejst pande.- Hos Sporting bliver der talt til dig når du begår en fejl på banen. Men i Barca hører man ingenting. Som menneske har man brug for opbakning og forståelse, men selv dagen efter, at man havde begået en fejl, hørte man ingenting fra Luis Enrique. Ikke ét ord kom der fra ham, kunne Mathieu afsløre i interviewet sent mandag aften.

Piqué og stinkbomben
- Piqué er en spasmager og valgte en dag at smide en stinkbombe i omklædningsrummet. Men jeg valgte så at købe en og placere den i hans bil. Han kendte mig nærmest ikke, men han tog det meget pænt. Selvom der altid er op- og nedture, så var det min karrieres højdepunkt at spille for Barca - med spillere som Iniesta, Messi og Xavi.

Griezmann-transferen
- Griezmann er slet ikke på sit normale Atletico-niveau. Personligt ser jeg det som en fejl, at han skiftede til Barca. I Atletico Madrid var han en vigtig spiller, men det er slet ikke tilfældet i Barca. Udefra ser det ikke godt ud - men man ved aldrig hvad der foregår bag klubbens lukkede døre.

Umtitis skadeshelvede
- Når man kommer tilbage fra en længerevarende skade, så er det svært at vende tilbage til sit normale niveau. Det må være det, som der er sket med ham. Han er en stor spiller, en verdensmester, og han er nødt til at kæmpe for at ramme sit normale niveau. Han skal arbejde endnu hårdere og træne godt for at være klar til at gribe chancen.

Jeremy Mathieu nåede at spille 91 kampe for Barca og han fik undervejs fornøjelsen af at score mod Real Madrid på Camp Nou - en af de absolut største oplevelser man kan få som professionel fodboldspiller.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder