Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: Joan Laporta vil have Mikel Arteta!

Nyheder - 1. marts 2021
Breaking: Joan Laporta vil have Mikel Arteta!

© Getty Images


Sent søndag aften kunne RAC1 afsløre, at præsidentkandidat Joan Laporta har Mikel Arteta i kikkerten. Selvom der længe er blevet talt om Xavi, så er det måske for tidligt for den tidligere Barca-midt at vende retur til klubben som cheftræner og Laporta har derfor udset sig Mikel Arteta.

Joan Laporta havde heldet på sin side, da han for mere end et årti siden hyrede Pep Guardiola som førsteholdets cheftræner. Guardiola blev forfremmet fra B-holdet og hele historien omkring træneren blev utrolig succesfuld og i dag står han i spidsen for Manchester City, som har vundet de seneste 20 kampe. Laporta håber, at han kan levere endnu en succeshistorie ved at hyre Arteta.

Laporta kunne desuden ved seneste præsidentdebat afsløre, at adskillige agenter verden over har taget kontakt for at udvise interesse på vegne af deres klienter. Barca er attraktiv og det gælder om at udvælge de helt rigtige profiler både på og udenfor banen. Arteta skiftede til Barca i en alder af 15 år, men brød aldrig igennem på førsteholdet og har sin storhedstid som fodboldspiller i Premier League.Arteta er respekteret blandt trænerne og desuden agerede han assistent for Guardiola i Manchester City hvorfor han har samlet sig en masse erfaring før han blev hyret af Arsenal som cheftræner. Spørgsmålet er om et skifte til Barca nu til sommer er for tidligt for Arteta eller om Joan Laporta gør brug af sin interesse og tager chancen.

Arteta er blot 38 år og har stået i spidsen for Arsenal i 68 kampe. Her er det blevet til 36 sejre, 13 uafgjorte og 19 nederlag. Som aktiv fodboldspiller fik han spilletid i 539 kampe og scorede undervejs 74 mål.
Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder