Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Muligheden for David Alaba i Barca øges

Transfermarked - 9. marts 2021




Det er efterhånden noget tid siden, at David Alaba gjorde det klart, at han gerne vil prøve noget nyt. Han har valgt ikke at forlænge sin kontrakt med Bayern München, og derfor kan han skifte kvit og frit til sommer. Det har fået flere klubber til at kontakte hans agent Pini Zahavi.

Længe har Real Madrid været rygtet meget interesseret i Alaba, men efter at Joan Laporta søndag aften vandt præsidentvalget i Barca, vurderer journalisten Christian Falk, at chancerne for at se David Alaba i Barca nu er større end tidligere. Grunden er, at Laporta har et godt forhold til Alabas agent Zahavi.

Det til trods blev det på RAC1 afvist, at Joan Laporta for nyligt havde et møde med Alabas agent, som den madrilenske avis AS ellers havde berettet. Man skal også huske på, at spørgsmålet er om Barca overhovedet er interesseret i at hente østrigeren. Hvis de er det, så vil mulighederne dog være gode, da Alabas sigter efter Barca eller Real Madrid.

Udover Alaba så kommer Eric Garcia på en fri transfer til sommer. Da den nu tidligere midlertidige præsident Tusquets kaldte præsidentkandidaterne til møde for at høre dem om klubben skulle købe Eric Garcia for 8-10 millioner euro i januar eller vente til sommer med at hente ham gratis var Laporta af den opfattelse, at man burde vente til sommer. Derfor står det næsten klart, at Eric Garcia bliver sommerens første signing, da aftalen stort set er i hus med spilleren selv. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Muligheden for David Alaba i Barca øges

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder