Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Tusquets: Jeg har sikret Laporta mindst 1,4 milliarder kr.

Nyheder - 18. marts 2021




Da Josep Maria Bartomeu valgte at træde af som præsident i FC Barcelona måtte Carlos Tusquets til magten for en stund. Som midlertidig præsident havde han dog ikke den helt store magt, men han havde trods alt noget at skulle sige og én af hans fokuspunkter var at sikre den daglige drift og sørge for at give den nye præsident gode vilkår.

Som bekendt blev Joan Laporta udnævnt som ny præsident i Barca og nu fortæller Tusquets, at han har forhandlet sig frem til fire forskellige tilbud, som sprøjter en masse penge i klubben. Tilbuddene varierer fra 1,4 milliarder kroner og op efter, fortæller han til RAC1.

- Jeg har forsøgt at tage forskud på forhandlingerne for at gøre livet en smule lettere for den nye præsident. Der er fire tilbud på bordet, som lyder på 1,4 milliarder kroner og op efter alt efter hvilke variabler man finder frem til, fortæller Tusquets til RAC1.

- Det sværeste var at finde en løsning på klubbens daglige udgifter uden at gå på kompromis med klubbens økonomiske model. Derudover skulle man også finde en forståelse hos spillerne, som blev nødt til at udskyde deres løn.

vidvi

- Det er bestemt ikke en situation, som nogen ønsker og jeg må indrømme, at jeg har haft nerverne ude på tøjet. Men i overtiden fik vi det hele på plads og for to måneder siden gav jeg præsidentkandidaterne besked om, hvordan situationen i klubben så ud så de kunne forberede sig på det.

- Det handlede om, at finde en investeringspartner, som er villig til at betale 49 procent af klubbens forretning. Det er langt bedre at stå inde med 51 procent af noget rigtig godt, end 100 procent af noget småt. Med vores strategi har vi en partner, som er klar til at betale og der bliver dermed råd til kommende projekter, som den nye præsident kommer til at stå for.

- Vores partner skal naturligvis have sine procenter, men derudover kan klubben bruge overskuddet til det man ønsker; at købe gode spillere, forlænge kontrakter og andet.

Joan Laporta har altså en opgave foran sig hvor det gælder om at få lukket en aftale så man har penge at gøre godt med. Lige nu tjener Barca ikke mange penge på grund af pandemien, men ingen er i tvivl om, at klubben nok skal få tjent penge igen lige så snart der åbnes helt op for samfundet igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tusquets: Jeg har sikret Laporta mindst 1,4 milliarder kr.

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder