Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca holder øje med Andre Silva

Transfermarked - 26. marts 2021
Han er 25 år og har gang i sin bedste sæson nogensinde. 25-årige Andre Silva bomber mål ind for Eintracht Frankfurt og det har fået adskillige europæiske klubber til at holde godt øje med ham. Ifølge Bild har Barca også sendt følere ud.

Med 24 mål i 58 kampe for FC Porto hentede AC Milan ham i 2017. Her blev det til i alt 41 kampe og 10 mål før han blev udlejet til Sevilla og siden Frankfurt. Her landede han først på en lejeaftale før man et år siden gjorde det til en permanent aftale. Og det glæder man sig helt sikkert over i Frankfurt. I denne sæson har han scoret 22 gange i 26 kampe.

Hans umiddelbart pris kommer til at lande på 40 millioner euro til sommer og i forvejen er Manchester United og Atletico Madrid interesserede i ham. Hvis Barca vælger at gå efter ham skal Frankfurt næppe forvente at modtage 40 millioner euro. Joan Laporta har et godt forhold til Silva-agenten Jorge Mendes, og det kan være med til at få transferprisen ned.

Til gengæld er det kun spekulationer i disse dage. Der er ingen konkret interesse, men Barca holder godt øje med ham såfremt det skulle blive relevant at man ser ham i klubben i næste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca holder øje med Andre Silva

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder