Mest læste denne uge

Barcas kvinder er videre til CL-semifinalen

Champions League - 31. marts 2021

Barcas kvindehold var i dag en tur i England for at spille Champions League kvartfinale mod Manchester City. Den første kamp i Barcelona endte med 3-0 til catalanerne og de havde derfor gode kort på hånden inden onsdagens returkamp.

Barcas startopstilling
Panos, Pereira, Leila, Marta, Mariona, Leon, Alexia, Patria, Aitana, Graham og Oshoala

Med 3-0 på måltavlen fra første fløjt var Barca ikke tvunget til at jagte mål, men de gik alligevel efter at score kampens første mål for at minimere en eventuel spænding. Desværre for dem kom de bagud, da Janine Beckie sendte værterne i front efter 20 minutters spil og så stod der samlet 3-1.

Den stilling holdt hele vejen til pausen, men i anden halvleg fik Barca lukket af for spændingerne, da Asisat Oshoala kom på tavlen og scorede til 1-1 og dermed samlet 4-1. Men City fik scoret endnu engang, da de efter lidt mere end en times spil blev tilkendt et straffespark, som Sam Mewis fik scoret på. Til trods for at Barca var bagud i kampen, var de fortsat oppe på samlet 4-2 og med det ene ben i semifinale.

Af den grund blev det aldrig farligt til slut og efter seks minutters overtid kunne dommeren fløjte af til stor jubel for catalanerne, som nu er i Champions Leagues semifinale.

Chelsea er også i semifinalen efter de slog Wolfsburg med 2-1 hjemme og 3-0 ude mens Bayern München, som vandt den første kamp 3-0, møder Rosengård på udebane i returkampen. Lyon slog PSG ude med 1-0 og deres returkampen afventer fortsat.

Statistik: Manchester City 2-1 (2-4) FC Barcelona