Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Flere spillere er tilbage i træning

Nyheder: Af Søren Nissen - 3. april 2021
Flere spillere er tilbage i træning

© FC Barcelona


Efter en uge med internationale kampe i forbindelse med kvalifikationen til VM i Qatar 2022 samt U21-EM, så var hele truppen i dag samlet til træning. Flere af spillerne der havde været på internationale opgaver, vendte tilbage i går, og nu er der fuld fokus på slutningen af sæsonen.

Landsholdspausen har også været en kærkommen gave for Barca og særligt nogle af spillerne, som har været skadet.

Heriblandt Gerard Piqué, som denne lørdag igen var klar til at træne sammen med resten af holdet. Han er dog ikke oppe på fuldt blus endnu, og han forventes ikke at være en del af mandagens kamp mod Real Valladolid. Til gengæld forsøger staben at gøre ham klar til næste uges El Clásico. Piqué har brugt en stor del af sæsonen ude for kridtstregerne. Han har således haft to lange pauser med knæskader. Det har holdt ham ude i cirka fire måneder med et lille afbræk i februar, da han var tilbage fra første knæskade.

Modsat Piqué er Sergi Roberto med på fuld skrue, og han skulle gerne finde vej til holdkortet igen, efter han har haft en muskelskade, der har holdt ham ude i cirka to måneder. Reelt set har han været ude i omkring fire måneder, da hans to længevarende skader i denne sæson er faldet lige efter hinanden. Da han kom tilbage fra første skadespause, nåede han kun at spille i 57 minutter. Vi håber det ikke gentager sig igen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder