Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Økonomisk knas i Eric Garcia-aftalen

Transfermarked - 8. april 2021
Økonomisk knas i Eric Garcia-aftalen

Det er efterhånden mange måneder siden, at Eric Garcia og Barca blev enig om, at Eric Garcia skal have Camp Nou som hjemmebane. Spørgsmålet dengang var om Barca skulle købe ham fri for 8-10 millioner euro eller vente til sommer så man kan hente ham gratis.

På grund af den stramme økonomi i Barca valgte man at afvente situationen og hente ham gratis til sommer, men det viser sig nu at alt ikke går helt som planlagt. De kontraktlige vilkår var på plads mellem Barca og Garcia, men så længe intet er skrevet under, er intet sikkert. Barca har nu valgt at justere tilbuddet til Eric Garcia.

Således meddeler adskillige spanske medier, at Barca har kontaktet Eric Garcia og fortalt ham, at den oprindelige aftale ikke kan gennemføres. Som klub bliver Barca nødt til at være ansvarlige og derfor har man tilbudt Garcia en mindre lønpakke. Det er simpelthen lønnen, så er for tung og nu er det op til Garcia om han accepterer eller ej.

Intet tyder på, at han skulle gå hen og afvise. Fornemmelsen i Barca er fortsat god og man tror da også på, at det blot er formaliteter før Eric Garcia til sommer kan kalde sig for Barca-spiller. Til gengæld er det et godt træk af Barca, at man allerede nu tænker i de baner, da kontrakterne under Josep Bartomeu blev udstyret med enorme lønninger, hvor andre klubber slet ikke kan følge med. Det har kostet dyrt.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder