Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Spænding: Atletico Madrid smed point igen

La Liga - 12. april 2021
Spænding: Atletico Madrid smed point igen

© Fran Santiago / Getty


Efter at Barca leverede endnu en trist præstation i en endnu en topkamp lørdag, hvor de tabte 2-1 til Real Madrid, var der trods alt gode nyheder søndag aften, da Atletico Madrid tog turen til Andalusien for at spille mod Real Betis på Benito Villamarin.

Som bekendt har Atletico Madrid været håbløst kørende i 2021 og søndag blev det ikke bedre. De kom godt nok foran efter fem minutters spil, da Carrasco opsnappede en løs bold i feltet og stensikkert satte den i mål. Men bare et kvarter senere fik den tidligere Barca-spiller Cristian Tello sat balance i regnskabet, da han på et indlæg styrede bolden i mål bag Jan Oblak.

Der var chancer til begge mandskaber i den resterende del af kampen, men den afgørende skarphed manglede og dermed delte de to hold med 1-1 på måltavlen da dommerens sidste fløjte lød. Det betyder, at Atletico Madrid med otte runder igen bibeholder deres førsteplads, men kun med ét point ned til Real Madrid og to point ned til Barca. Det er altså tættere end nogensinde før og hvert pointtab kan vise sig afgørende.

Barca mangler fortsat at møde Atletico Madrid, men Koemans hold er ikke længere i stand til selv at afgøre mesterskabet. Lige nu skal man håbe på, at de to Madrid-hold smider flere point for at gøre sig forhåbninger om mesterskabet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder