Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Eric Garcia kræver respekt: Tvivl om skifte

Transfermarked - 14. april 2021




Forsvarsspilleren Eric Garcia opgav alt sidste år for at skifte til Barca, som han drømmer om at slå igennem for, men lige nu er transferen slet ikke så sikker, som den egentlig så ud til at være. Havde det ikke været for coronapandemien, så var Garcia Barca-spiller den dag i dag.

Efter at Joan Laporta er kommet til som præsident har han været nødsaget til at give Garcia besked om, at den aftale, der lå på bordet, ikke længere er gyldig. Barca bliver nødt til at respektere den hårdtramte økonomiske situation i klubben og derfor kan Garcia ikke skifte til Barca på den aftale, som man oprindeligt havde aftalt - men ikke underskrevet.

Eric Garcia var overrasket over at få modtaget nyheden. Han opgav nærmest alt i sommers for at gøre skiftet til Barca så let som muligt. Han gjorde det lynhurtigt klar over for Manchester City, at de ikke behøvede at bruge krudt på at tilbyde ham en forlængelse. Han ville afviste uanset omstændighederne for at skifte til Barca. Men det hele kører ikke som ventet.

Garcia gik så langt sidste år, at han valgte ikke at forlænge med City og i stedet lade sin aftale løbe ud så han kunne skifte gratis til Barca. Det kan han denne sommer, men den løn, som Barca oprindeligt havde lovet ham, kan de ikke tilbyde længere. Her ser Garcia det som et brud på tilliden, da han netop har sørget for, at Barca kan hente ham gratis.

Forsvarsspilleren har på intet tidspunkt skabt problemer i forløbet. Han har udelukkende arbejdet for at give Barca de bedste og letteste betingelser og derfor mener han også at man bør udvise ham respekt ved at holde fast i det ord, han fik sidste år. Spørgsmålet lige nu er om Garcia har tænkt sig at acceptere den lavere løn, som Barca har tilbudt ham, eller om han dropper skiftet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Eric Garcia kræver respekt: Tvivl om skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder