Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Her er dommeren til pokalfinalen

Copa del Rey - 16. april 2021




Juan Martinez Munuera passer fløjten lørdag aften når Barca møder Athletic Bilbao i Copa del Rey-finalen. Han har tidligere dømt Barca to gange i denne sæson og Barca har stadig til gode at vinde med ham på banen. En uafgjort og et nederlag er det blevet til.

Den første kamp i denne sæson som Munuera dømte med Barca på banen var El Clásico på Camp Nou, hvor Barca tabte med 3-1. Her var der kæmpe kontrovers omkring et straffespark tildelt Real Madrid og Sergio Ramos. Den anden kamp var ligeledes på Camp Nou, denne gang mod Cádiz, hvor Munuera også dømte et tvivlsomt straffespark til Cádiz.



I alt har Munuera dømt 23 Barca-kampe hvoraf de 15 er endt i sejr til Blaugrana. Fire uafgjorte og fire nederlag er det blevet til. I Copa del Rey har han dømt tre Barca-kampe og her er der balance i regnskabet: En sejr, en uafgjort og et nederlag. Barca slog Espanyol med 4-1 i 2015/16, de spillede 1-1 med Celta Vigo og tabte 1-0 til Athletic Bilbao i sidste sæson.

Siden 2013/14 har han dømt Barca mod Athletic Bilbao fire gange hver. Begge mandskaber har vundet to kampe mens de øvrige naturligvis er endt i en uafgjort.

Om Munuera dømmer endnu et straffespark mod Barca i morgen aften må tiden vise. Men det starter hos Barca-spillerne selv: Spillet på banen har ikke altid været godt og derfra spreder frustrationerne og bekymringerne sig. Finalen mod Bilbao spilles lørdag klokken 21.30. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Her er dommeren til pokalfinalen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder