Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcas kvinder fik godt resultat ude mod PSG

Champions League - 26. april 2021
Barcas kvinder fik godt resultat ude mod PSG

© FC Barcelona


Barcas kvinder har gjort rent bord i den hjemlige liga og har tilspillet sig en plads i Champions Leagues semifinale, hvor de i weekenden mødte PSG på udebane. Den kamp endte 1-1 og dermed har Barca en lille fordel forud for returkampen på eget græs.

Overordnet set skulle Barca have vundet kampen i Paris. De var dominerende og havde flest chancer, men måtte altså nøjes med en sjælden kamp, hvor de kun fik scoret et enkelt mål. Det stod Jenni Hermoso for mens Alana Cook udlignede for PSG og dermed er der lagt op til en spændende returkamp på Johan Cruyff Stadium, hvor catalanerne dog må påtage sig favoritrollen.

Faktisk blev Barca undervejs måske snydt for to straffespark mens PSG-keeper Christiane Endler havde adskillige flotte redninger. Hun holdt sit hold inde i kampen, som da også selv havde chancer, men det hele sluttede 1-1 og dermed har Barca et godt udgangspunkt forud for returkampen.

Vinderen af semifinalen møder vinderen af Bayern München og Chelsea. Bayern vandt søndag første semifinalekamp med 2-1. Så på papiret er der lagt op til en finale mellem Barca og Bayern, men først er der 90 spændende minutter der skal afvikles.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder