Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca bærer El Clásico-trøjen mod Atletico

La Liga - 3. maj 2021
Barca bærer El Clásico-trøjen mod Atletico

© FC Barcelona


Inden El Clásico sidste måned præsenterede Barca en helt ny fodboldtrøje, som man egentlig kun havde planlagt at ville bære til udekampen mod Real Madrid. Trøjen var eksklusiv i den forstand, at den kun skulle benyttes den ene gang, men klubben har truffet en ny beslutning.

I dag melder Barca ud, at den trøje, der egentlig blev døbt El Clásico-trøjen, også bliver taget i brug når Atletico Madrid gæster Camp Nou på lørdag. Det gør man fordi, at klubben har modtaget adskillige anmodninger på at tage trøjen i brug mod madrilenerne og man har valgt at lytte til klubbens fans og derfor skal Messi og co. altså trække i den nye fodboldtrøje når der er topkamp på Camp Nou.

Barca tabte 2-1 til Real Madrid og derfor er det ikke lige frem gode minder, man har med sig når man løber ind på Camp Nou mod Atletico Madrid i trøjen. Desuden kan det med al sandsynlighed afskrives, at man ifører sig trøjen en tredje gang. Den er lavet til denne sæson og Barca har kun fire kampe tilbage før man lukker ned for indeværende sæson og man håber, at det kan ske med The Double.

Klubbens kvindehold kan også se frem til at bære trøjen såfremt de klarer sig videre fra pokalturneringens kvartfinale, hvor man møder Sevilla. Gør man det, så vil man bruge trøjen i de resterende kampe af turneringen.

Hvis du ikke fik købt trøjen tidligere, så har du stadig chancen. Klik på trøjen herunder
Barca bærer El Clásico-trøjen mod AtleticoLynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder