Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca holder øje med Gündogan og Jesus

Transfermarked - 7. juni 2021
Avis: Barca holder øje med Gündogan og Jesus

Barca er langt fra færdige på transfermarkedet selvom man i sidste uge kunne bekræfte Sergio Agüero, Eric Garcia og Emerson. Klubben havde håbet på, at man i denne uge kunne bekræfte Gini Wijnaldum, men sådan ser det ikke ud til at gå.

Egentlig havde Wijnaldums agent været forbi Camp Nou til forhandling og generelt set var der en mundtlig aftale, men PSG menes at være kommet ind i billedet med et tilbud, der giver Liverpool-spilleren en højere løn. Den leg ønsker Barca ikke at deltage i hvorfor det ser ud til at Wijnaldum i stedet smutter til PSG.

Derfor har Barca rettet øjnene mod Manchester City Ilkay Gündogan, som godt nok har en kontrakt løbende til 2023 og derfor skal købes fri. Gündogan har været fuldstændig forrygende for Manchester City i denne sæson og selvom han efterhånden er blevet 30 år, så holder Barca øje med ham såfremt han kunne være en mulighed for klubben, skriver Sport.

Også Manchester Citys angriber Gabriel Jesus er inde i billedet. Barca har hentet Agüero denne sommer og ser frem til at kunne hente Memphis Depay også, så umiddelbart er der godt booket i angrebet, men skulle man få solgt ud og mangle en spiller, så peger pilen lige nu på Gabriel Jesus.

Jesus har også kontraktudløb til 2023, men han fik i sidste sæson mindre spilletid end i de seneste par sæsoner, så det kan bestemt ikke udelukkes, at han selv er klar på at skifte. Godt nok deltog han i 42 kampe, men i sæsonen forinden lød det antal på 53. Pep Guardiola har da også ofte sendt sit hold på banen uden en decideret spidsangriber, og hvis det scenarie også er planen for næste sæson, så er det ikke umuligt, at Jesus anmoder om et skifte.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder