Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Donny van de Beek tilbyder sig til Barca

Transfermarked - 17. juni 2021
Avis: Donny van de Beek tilbyder sig til Barca

Donny van de Beek forventede et stort skifte, da han tog skiftet fra Ajax til Manchester United, men han har på ingen måde formået at sætte sit præg på Old Trafford og leder ifølge Sport efter en vej ud af Manchester United - i den forbindelse har han blandt andet tilbudt sig selv til Barca igennem sin agent.

Det sker efter at Barca offentligt var interesseret i Wijnaldum, men da hollænderen skiftede til PSG, åbnede der sig en mulighed for Donny van de Beek. Igennem sin agent har han tilbudt sig selv til Barca på en lejeaftale. Hollænderen ønsker at få gang i karrieren igen og ser ikke de store muligheder i Manchester United.

Det ligner dog ikke et skifte, som Barca er interesseret i. Klubben har ikke den store fidus til Donny van de Beek og passer ikke den profil, som man er på udkig efter. Ikke desto mindre foreligger muligheden for et lån og spørgsmålet er om Barca i sidste ende ser et perspektiv i muligheden.

24-årige Donny van de Beek spillede 175 kampe for Ajax med 41 mål til følge. I sin første sæson for Manchester United er det blevet til 36 kampe og 1 mål. Det er dog ikke 36 kampe fra start til slut og han er langt fra stamspiller hvorfor han altså søger en vej ud af Old Trafford i håbet om at komme i gang med karrieren igen.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder