Annonce


Annonce

Annonce

Barca henter Kays Ruiz tilbage

Transfermarked: Af Søren Nissen - 12. juli 2021




Han spillede i La Masia fra 2009-2015 inden han skiftede til Paris Saint-Germain. Navnet er Kays Ruiz-Atil, og er en meget talentfuld midtbanespiller, der er store forventninger til. Det kan ses på både kontraktlængde samt frikøbsklausul.

For i dag har FC Barcelona hentet franskmanden hjem, der i øvrigt også har marokkansk pas. Han er kommet på en tre-årig aftale men med option til at forlænge i yderligere to år. Kays Ruiz træder til at starte med ind på B-holdet men med klare forventninger om, at han kan stige til førsteholdet. Denne forventning kommer også på baggrund af det seneste år, hvor han for det meste har trænet med hos førsteholdet i Paris samt fået syv kampe i Ligue 1.

Vi ser ofte, at Barca placerer markante frikøbsklausuler på deres spillere, som er på flere hundrede millioner euro. Ved den bare 18-årige Kays Ruiz ligger den til at starte med på 50 millioner euro, men stiger til 100 millioner i det han bliver flyttet op i førsteholdstruppen. Selvom frikøbsklausulen er en smule ”lav” i forhold til andre spillere, så skal man ikke tage fejl af Barcas intentioner med ham.

Som spiller kan han bedst lide at ligge på den centrale midtbane, hvor han er mere offensiv end defensiv. Han kan også spille en venstrekant. Han er en spiller med en rigtig god teknik og elsker at drible, men ligesom Pedri er han i stand til at udnytte hans driblinger, så det giver mening, når han skal slippe bolden. Han er nemlig også meget klog, og gør det, der er nødvendigt, for at få spillet til at flyde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca henter Kays Ruiz tilbage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder