Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fodbolden ændrer sig: FIFA forsøger fire nye tiltag!

Nyheder - 17. juli 2021Fodbolden ændrer sig: FIFA forsøger fire nye tiltag!

© Getty Images


Der kan være fire nye tiltag på vej til fodbolden. I disse dage arbejder FIFA på at skabe en decideret revolution, hvor man går ind og ændrer på fire grundlæggende principper i fodbolden. Det beretter Mundo Deportivo, som samtidig melder, at tiltagene allerede bliver forsøgt i praksis.

De fire nedenstående tiltag bliver brugt i turneringen Future of Football Cup, som er en U19-turnering for PSV, AZ, RB Leipzig og Club Brügge. Når turneringen er slut vil FIFA gå ind og vurdere, om ændringerne skal forsøges på et højere plan for til sidst at ende på det professionelle plan. Herunder får du overblikket.30 minutters halvlege
I dag er der 45 minutter for hver halvleg, men FIFA forsøger sig med 30 minutter. Desuden stopper dommerens ur ved hvert spilstop således at man er garanteret 30 minutters effektiv fodbold.

Udskiftninger
I dag er der under normale omstændigheder 3 udskiftninger for hvert hold. På grund af coronapandemien har man for en stund skruet op til 5, men FIFA arbejder på, at der slet ikke findes et loft. Således er der ubegrænsede ind-/udskiftninger.

Indkast
Indkast foretages i dag således, at spilleren samler bolden op mellem hænderne og kaster bolden på banen. FIFA forsøger at ændre det til at man fremadrettet skal bruge fødderne ved indkast. Om ordet 'indkast' får et nyt navn under spillet vides endnu ikke.

Gule kort
Slutteligt vil et gult kort give fem minutter på sidelinjen således at man modtager en øjeblikkelig straf. Det vil give en fordel til modstanderholdet for en stund, men en straf der er til at mærke for holdet der modtager det gule kort.

Disse fire tiltag er altså noget, som i disse dage bliver forsøgt på fodboldbanen og derefter vil FIFA som skrevet gå ind og vurdere hvor realistisk det er at føre ud i livet på den professionelle fodboldscene. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

60 min. Robert Lewandowski i 2022/2023: 9 kampe,...
2 t. Med to uger til El Clásico bekræfter Rea...
3 t. Gavis ubehag fra kampen mod Mallorca er ...
4 t. Romelu Lukaku misser Inters kamp mod Bar...
5 t. PSG vil gøre alt for, at Lionel Messi ik...
6 t. Barcas forventede opstilling mod Inter: ...
7 t. Lautaro Martinez havde ubehag i venstre ...
8 t. Oscar Hernandez, Xavis bror og assistent...
9 t. Ansu Fati i La Liga 2022/2023: 7 kampe, ...
10 t. Næste kamp: Tirsdag klokken 21 mod Inter...

Ugens mest læste

Seneste nyheder