Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Skuffede Barca: Forventede flere tilskuere

Nyheder - 25. juli 2021
Skuffede Barca: Forventede flere tilskuere

© FC Barcelona


Barca tørste efter tilskuere tilbage på lægterne, da det er lig med større indtægt, men man blev dybt skuffet da man fik besked om, at man gerne måtte lukke 20% af Camp Nous kapacitet ind til Joan Gamper-kampen mod Juventus den 8. august. Barca havde forventet mere.

Barca mener, at coronasituationen er så meget forbedret, at man kunne forvente, at lukke 50% ind på Camp Nou. Men Sundhedsministeriet har givet klubben besked på, at man max må lukke 20% ind. Der er allerede sat billetter til salg, så man kan få fyldt stadion op med de 20%, men i Barca er man skuffede.

Klubben mener ikke at situationen ville blive forværret hvis man lukkede op mod 50% ind på stadion, men til gengæld er det ikke op til klubben at træffe den beslutning og man må derfor indordne sig efter Sundhedsministeriets anbefaling om de 20% og det er det, som man nu arbejder ud fra.

Klubben er i konstant kontakt med Sundhedsministeriet, da man også arbejder på hvad mulighederne er for at åbne for fans til La Liga-kampene. Indtil videre er der ingen beslutning og Barca har kun åbnet op for at fans kan få direkte besked såfremt der bliver åbnet op for billetsalget.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder