Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Joan Laporta beder om tålmodighed

Champions League - 16. september 2021
Joan Laporta beder om tålmodighed

© FC Barcelona


Kampen mod Bayern München i Champions League satte Barcas nuværende status på plads. Barca er ikke i nærheden af den europæiske top og samtidig kan man ikke konkurrere mod et Bayern-hold, der end ikke havde behov for at folde sig helt ud.

Efter kampen var stort set alle Barca-fans afklaret med, at Barca bare ikke er bedre i disse dage, og præsident Joan Laporta udsendte en video hvori han gjorde det klart, at man havde forventet situationen og at man håber på tålmodighed fra klubbens fans.- Hej Cules. Jeg er lige så forarget og ramt som I er. Det, som der sker, havde vi forudset, og jeg beder jer derfor om at være tålmodige og fortsætte med at støtte holdet. Jeg beder jer også om at have tillid til os, som leder klubben. Vi har brug for jeres tillid og vi har brug for tid og med det er jeg ikke i tvivl om, at vi kan redde os ud af denne situation, forklarede Laporta i en video.

Laporta er også begyndt at modtage en masse kritik selvom man når dagen er omme ikke rigtig kan klandre ham for så meget, da midlerne er ganske få i klubben efter det enorme rod, Josep Bartomeu og hans ledelse valgte at skabe i klubben.

Lige nu er man langt fra den europæiske top og selvom man i Barca altid aspirerer til at vinde det hele, så må det vurderes, at man har sat La Liga som førsteprioritet.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder