Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca holder øje med Lingards situation

Transfermarked - 15. oktober 2021
Medie: Barca holder øje med Lingards situation

Til sommer står Manchester Uniteds Jesse Lingard uden kontrakt og det lurer Barca lige nu på. I hvert fald holder den catalanske storklub øje med situationen omkring Lingards kontrakt, som endnu ikke er blevet forlænget hos Manchester United.

Barca kan ikke gå ud og spendere en masse penge i disse tider og derfor har man blandt andet set sig nødsaget til at slippe Messi mens flere profiler har skrevet under på en lønreduktion. Desuden brugte man sommerens transfervindue til at hente adskillige transferfrie spillere og måske lurer en ny, transferfri spiller til sommer.

I hvert fald meddeler mediet Sport, at Barca holder øje med Lingards kontraktsituation og selvom Manchester Uniteds cheftræner Ole Gunnar Solskjær fortalte, at Lingard fortjener en ny kontrakt - og mere spilletid - så er det langt fra sikkert, at kontrakten bliver en realitet.

Lingard har været ude på adskillige lejeophold og i sidste sæson var han fremragende for West Ham, hvor han med ni mål og fem assists i 19 kampe tilkæmpede sig en returbillet til Manchester United, hvor det i denne sæson dog ikke er gået som forventet.

Spørgsmålet er om Lingard og Manchester United kan enes og finde hinanden i en ny kontrakt. Hvis ikke det er tilfældet, så er Barca i blandt de klubber, som følger med på sidelinjen. En kontraktfri Jesse Lingard kan altså ende med at skifte til Camp Nou næste sommer.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder