Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Maradona Cup: Barca møder Boca Juniors

Nyheder - 25. oktober 2021




En af historiens bedste fodboldspillere forlod os for snart et år siden. Den 25. november 2020 gik Diego Maradona bort og i hans ære har Barca og Boca Juniors planlagt at spille en velgørenhedskamp i Maradona Cuppen. Kampen er til ære for Maradona.

Selve kampen bliver afviklet i Riyadh i Saudi Arabien den 14. december på Mrsool Park, som har plads til 25.000 tilskuere. Både Barca og Boca Juniors kunne i Maradonas aktive fodboldkarriere nyde godt af hans enorme kvaliteter på banen og efter sidste års triste nyhed vil man nu hylde det store fodboldikon. Kampen kan streames online - her på BarcelonaFC.dk vil vi på kampdagen have links klar til dette.

Maradona spillede for Boca Juniors i 1981/82 sæsonen og vandt Metropolitano Championship og skabte adgang til Libertadores Cup. Han vendte senere retur til Boca Juniors i 1995 og frem til 1997 hvilket var hans sidste to sæsoner som aktiv fodboldspiller inden han lagde støvlerne på hylden.

Han var også en tur forbi Barca, hvor han spillede to sæsoner fra 1982 til 1984. Her spillede han 58 kampe og kunne nyde godt af tre titler: Copa del Rey, den spanske Super Cup og den tidligere spanske League Cup.

Tager man udgangspunkt i kampen, så har Barca og Boca Juniors mødt hinanden 10 gange tidligere. Senest i Joan Gamper-kampen i 2018, hvor Barca vandt 3-0. Dette bliver desuden anden gang, at Barca spiller i Saudi Arabien. Første gang var i 2020, da den spanske Super Cup var blevet rykket til landet. Det samme er tilfældet måneden efter Maradona Cup-kampen, da Barca igen er aktuel i den spanske Super Cup, som spilles til januar i 2022. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Maradona Cup: Barca møder Boca Juniors

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder