Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

23. november: En stor dag venter Barca

Champions League - 3. november 2021




Barcas to sejre mod Dynamo Kiev betyder, at Barca nu har sin egen skæbne i egne hænder forud for de to sidste gruppekampe i Champions League. Og det er med en fordel: Benfica på hjemmebane er en lettere kamp for Barca end en udekamp mod Bayern München.

Med sejren i aftes samtidig med at Bayern München slog Benfica med 5-2, kan Barca nu sikre sig videre deltagelse i Champions League ved at slå Benfica hjemme på Camp Nou. Hvis Barca vinder slaget mod portugiserne, vil de være videre uanset hvilket resultat de får når de møder Bayern München i Tyskland. Det er en vigtig fordel at have for Barca, som ikke kan hamle op med Bayern i disse dage.

Således bliver den 23. november en meget, meget vigtig dag for Barca. En sejr vil sikre, at Barca er videre uanset hvad der sker i sidste spillerunde. Hvis Barca og Benfica spiller uafgjort, er Barca pisket til sejr ude mod Bayern hvis de selv vil afgøre det. Hvis Barca spiller uafgjort mod Benfica og taber til Bayern, så skal Barca håbe på, at Dynamo Kiev snupper point fra Benfica i den sidste kamp.

Hvis Benfica dukker op på Camp Nou og vinder kampen den 23. november, så vil det gøre livet utrolig svært for Barca. Dermed skal de vinde ude mod Bayern München mens Benfica skal tabe til Dynamo Kiev. Set med Barca-briller er der dog kun én ting som tæller: Benfica skal besejres og man skal forsøge at besejre Bayern München lige så. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


23. november: En stor dag venter Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder