Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca-kvinderne: 30 point ud af 30 mulige

Nyheder - 14. november 2021




Hvis modstanderne i Primera Iberdrola troede, at Barca-kvinderne ville falde af på den med et trænerskifte i sommers, så har de i hvert fald fundet ud af, at det ikke er tilfældet. Barcas kvinder er for stærke til sin række og de har netop vundet den 10. ligakamp. Ud af lige så mange kampe.

Med 10 sejre i træk har Barca nu hentet 30 ud af 30 point med en vanvittig målscorer på 58-2. Real Sociedad forsøger at hamle op med catalanerne, men baskerne har et stykke vej endnu med deres 24 point. Derudover har baskerne en målscorer på 21-11, så de skal til at score flere mål hvis de vil gøre sig forhåbninger om titlen i denne sæson.

Barcas seneste kamp var mod Levante, som blev banket med 4-0 på mål af Aitana Bonmati, Alexia Putellas, Lieke Martens og Jenni Hermoso. Det skal desuden nævnes, at Barca var uden Asisat Oshoala, som er fast spiller og en af de absolut bedste. Men alligevel havde Barca for meget kvalitet til at Levante kunne pille dem ned af tronen.

Stillingen
1. FC Barcelona: 30 point
2. Real Sociedad: 24 point
3. Atletico Madrid: 18 point
4. Levante: 18 point
5. Madrid CFF: 17 point
6. Athletic Bilbao: 16 point
7. Alavés: 14 point
8. Granadilla: 13 point
9. Real Madrid: 13 point
10. Sevilla: 12 point

Helt i bunden finder man Villarreal, som har vundet én, spillet én uafgjort og tabt syv kampe med en målscorer på 2-24.

Barcas næste kamp er ude mod Sevilla. Den kamp afvikles lørdag den 20. november klokken 11.00. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca-kvinderne: 30 point ud af 30 mulige

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder