Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta om Messi og Iniesta: Man ved aldrig

Transfermarked - 17. november 2021
Laporta om Messi og Iniesta: Man ved aldrig

© FC Barcelona


I dag blev Dani Alves officielt præsenteret som ny spiller i Barca og det var nok de færreste som havde gættet, at han skulle returnere til klubben i en alder af 38 år. Under præsentationen af brasilianeren i dag var præsident Joan Laporta naturligvis også til stede.

Undervejs blev flere spørgsmål rettet til præsident og Laporta kunne ikke afvise, at Messi og Iniesta måske kommer til klubben en dag. Man ved aldrig, forklarede han, da han blev spurgt ind til situationen nu hvor Barca fik kapret en fri Dani Alves.- Jeg udelukker ingenting. Det skete med Dani Alves. Alder er blot et tal. Messi og Iniesta er to store spillere, men jeg kan ikke forudse, hvad der kommer til at ske i morgen. De spiller stadig og er på kontrakt hos andre klubber. Man ved aldrig, hvad der sker, forklarede Laporta.

Det er trods alt store ord, som Laporta kommer med, men det virker nu alligevel usandsynligt, at Barca når at bekæmpe Josep Bartomaus svineri i klubben og komme på rette spor rent økonomisk før end at Messi tænker på at slutte karrieren. Andrés Iniesta er 37 år og spiller i Vissel Kobe og det vil absolut være et mirakel, hvis Barca pludselig kan offentliggøre Iniesta og Messi.

Barca havde ikke råd til at forlænge med Lionel Messi i sommers og måtte derfor lade ham gå. Han skiftede gratis til PSG, hvor han i dag spiller.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder