Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Junior Firpo: Koeman begyndte at lyve for mig

Nyheder - 9. december 2021




Den tidligere Barca-spiller Junior Firpo var egentlig udset til at være den spiller, som kunne gå ind og give Jordi Alba konkurrence på venstrebacken, men han formåede aldrig at slå sig fast og i dag er han i Leeds. Han har netop deltaget i et interview på Què t'hi jugues, hvor han fortæller, at Koeman begyndte at lyve for ham.

Den i dag 25-årige Junior Firpo kom til Barca i 2019 fra Real Betis og nåede at spille med i 41 kampe på to sæsoner før Leeds hentede ham den 6. juni i sommers for en pris på 15 millioner euro. Han har intet at skjule og har nu taget bladet fra munden og taler om sin tid i Barca.



Junior Firpo taler
- Jeg bad Koeman om at forklare mig, hvorfor jeg ikke spillede, indtil han begyndte at lyve for mig. Når din træner begynder at lyve for dig, så ved du, at du er det forkerte sted. Hvorfor skal man spørge sin træner om forklaringer når han bare vildleder dig gang på gang?

- Nogle af de ting, som han sagde til mig, gav ingen mening. Han sagde, at jeg trænede dårligt og at jeg forurenede holdet. Du kan spørge samtlige spillere i truppen og de vil give mig ret. Jeg ved ikke engang hvad han mener med, at jeg skulle forurene holdet. Jeg gætter på, at han talte om min attitude. Men hvordan skulle en ung spiller, som lige er kommet til, forurene en trup fyldt med spillere, som har vundet alt og været i klubben hele deres karriere?

- Der var mangel på respekt fra hans part. Ikke bare mod mig, men også mod andre spillere. Jeg kommer aldrig til at forstå, at han bare sad på sit kontor mens vi andre, som ikke spillede kamp dagen før, trænede ude på anlægget. Hvis min eneste mulighed for spilletid er ved at vise mig frem til træning, hvordan skal det så lykkes når han sidder på sit kontor?



- Når man har siddet på bænken hele kampen, eller kun er blevet skiftet ind, så vil man give alt, som man har i sig til træningen dagen efter, men når han så sidder på sit kontor, så ser han ikke hvad spillerne giver af sig selv.

- Forskellen på Barca og Leeds er den fysiske forberedelse til kampene. Fodbolden har ændret sig. At tro på, at kvaliteten og talentet i Barca er nok holder ikke i længden. I Barca så vi slet ikke videoer af modstanderne for at kunne analysere dem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Junior Firpo: Koeman begyndte at lyve for mig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder