Annonce


Annonce

Annonce

FIFA vil indføre kommissionsloft for agenter

Transfermarked - 15. december 2021




Man ser det igen og igen. Agenter kræver enorme summer for at føre transfers af store spillere igennem og her kan bl.a. Jorge Mendes og Mino Raiola nævnes. De er en haj inden for deres område og suger penge ud af klubber for at lade deres spiller skifte. Men meget af det kan være slut. Meget snart.

Således rapporterer adskillige medier i dag onsdag, at FIFA har tænkt sig at indføre en ny regel startende fra den 1. januar 2022, som betyder, at agenter kun kan hive maksimalt seks procent kommission ud af transferbeløbet. Således bliver der skåret gevaldigt i det beløb, som agenterne modtager - men der kan være en stor hage ved det.



Man så hvordan PSG i 2017 åbnede transfermarkedet op ved at eksploderede banken og bruge vanvittige 1,65 miliarder kroner på at hente Neymar. Med den nye regel er der mistanke om, at spillerne blot bliver dyrere at handle for klubberne såfremt agenternes honorar pludselig udelukkende afhænger af transferbeløbet.

Såfremt FIFA vælger at aktivere reglen vil de helt sikkert gå ud med en længere forklaring af hvordan det hele fungerer. Det hjælper ingenting at der går inflation i markedet og at priserne på spillerne pludselig stiger mod vejret. Så det skal også kunne kontrolleres samtidig med at agenterne kommer ned på jorden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


FIFA vil indføre kommissionsloft for agenter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder