Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Ez Abde er ikke til rådighed i en hel måned

Nyheder - 23. december 2021




Ez Abde har vist imponerende takter i denne sæson, hvor han er kommet ind som følge af bl.a. skader. Det har åbnet døren for det unge talent, der uden nervøsitet tydeligvis har sat sit præg på holdet. Med sine tekniske færdigheder og ekstreme fart har han vist sig at være en pålidelig kantspiller.

Men det får vi ikke at se i en måneds tid. Således er han netop blevet udtaget til Africa Cup of Nations, som spilles fra den 9. januar til og med den 6. februar. Her skal han repræsentere Marokko, men der har været rygter om, at han egentlig gerne ville repræsentere Spanien, hvilket lige nu og her er en mulighed.



Til gengæld vil den mulighed fordufte hvis han spiller bare ét minut med Marokko. Den vurdering har han helt sikkert taget og har siden meddelt sin landstræner Vahid Halilhodzic om sin plan. Nu er Ez Abde på juleferie og dukker op igen den 28. december, hvor han sammen med holdkammeraterne i Barca skal forberede sig til den første kamp i det nye år ude mod Mallorca.

Ez Abde var på banen for nyligt mod Sevilla, som i sin trup har tre spillere, der også er udtaget. Her er der tale om målmand Yassine Bounou samt angriberne Youssef En-Nesyri og Munir El Haddadi. Marokko er i gruppe med Ghana, Comorerne og Gabon.

Marokko møder Ghana i den første kamp den 10. januar på Stade Ahmadou Ahidjo. Fire dage senere gælder det opgøret mod Comorerne og endelig den 18. januar mod Gabon. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Ez Abde er ikke til rådighed i en hel måned

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder