Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ferran Torres siger farvel til Manchester City

Transfermarked - 31. december 2021




Ferran Torres foretog i denne uge sit skifte til FC Barcelona fra Manchester City. Han bliver præsenteret på mandag, hvor der i øvrigt også er åben træning på Camp Nou, så det bliver en dag af de helt store for tilhængerne der dukker op. En flad 20'er koster det at overvære præsentationen og den åbne træning. Egentlig var det kun planlagt, at der var træning, men tilhængerne får en præsentation med i prisen.

Ferran Torres forlod naturligvis ikke Manchester City uden at sige farvel til klubben. Det fik han mulighed for på de sociale medier, hvor han sendte en længere besked afsted til klubben og dens fans. Du kan læse beskeden herunder.



Ferran Torres siger farvel
- Jeg forlader mange gode venner i Manchester, men jeg vil altid bære de mange fantastiske øjeblikke og oplevelser i mit hjerte. Desværre kunne jeg ikke for alvor nyde min tid i Manchester på grund af pandemien, ej heller omgivelserne, som jeg egentlig ville have udforsket mere. Men året var alligevel godt for mig.

- I Manchester City voksede jeg både som spiller og som person. Jeg er i dag meget stærkere til at tage de nye udfordringer op som professionel spiller velvidende om, at var jeg en af de heldige til at repræsentere denne store klub. Udover alle de gode oplevelser som at vinde Premier League og Carabao Cuppen, og selvfølgelig kæmpe i Champions League-finalen, så tager jeg noget endnu mere vigtigt med mig: Et godt forhold til alle Manchester City-fans.

- Jeg vil gerne takke Pep Guardiola, Ferran Soriano, Txiki og Omar for at give mig muligheden for at være en del af dette hold. Rent personligt føler jeg mig meget ydmyg og taknemmelig for tilliden.

- Derudover ønsker jeg også at takke mine holdkammerater og alle der er en del af staben i Manchester City. Nu returnerer jeg til Spanien, men jeg vil bære City i mit hjerte for altid og jeg vil stadig fejre sejrene hver uge. Jeg efterlader en del af mit hjerte i Manchester City.

Ferran Torres venter nu på at blive registreret i Barca så han forhåbentligt snart kan få sin debut og komme i gang med det nye eventyr. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ferran Torres siger farvel til Manchester City

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder