Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ferran Torres ventes klar mod Atletico Madrid

La Liga - 15. marts 2024




Ferran Torres har været blandt de skarpeste Barca-spillere i offensiven i denne sæson, men han har været på sidelinjen i nogle uger med en skade, som ikke rigtig har givet ham ro. Det blev egentlig vurderet, at han ville være klar for to uger siden.

Det har ikke været let for Ferran at sidde ude, da han kæmpede for sin plads i startopstillingen og egentlig gjorde det ganske stabilt med sine præstationer og mål, men en skade satte ham på pause og håbet om, at han ville være tilbage for to uger siden blev ødelagt da lægerne tog et kig på ham.

Hans skade har taget lidt længere tid at behandle end ventet, men nu er der endelig gode nyheder. Alt peger i retning af, at han bliver udtaget til søndagens kampe mod Atletico Madrid og at han får nogle minutter på banen. Han er ikke klar til at starte inde og spille en kamp færdig, men typisk set ligger der nok 15-20 minutter i benene hos ham.

Det er en af de sværeste kampe i sæsonen, som Barca skal ud i. Søndag er det nemlig Atletico Madrid som byder Barca op til kamp på Wanda Metropolitano og det er aldrig et let sted at spille for nogen mandskaber. Allerede i morgen lørdag skal Real Madrid ude spille mod Osasuna mens Girona ude møder Getafe. Så de begge kan trække fra Barca inden deres kamp mod Atletico. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ferran Torres ventes klar mod Atletico Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder