Annonce


Annonce

Annonce

Ferran Torres alligevel udtaget for Spanien

Landskampe - 9. september 2023
Da Lamine Yamal og Spanien i går sikkert slog Georgien, var det uden Ferran Torres i truppen. Men frem mod landskampen mod Cypern på tirsdag er Ferran Torres dog med i truppen, da han i dag er blevet efterudtaget ovenpå et par skader.

Selvom Ferran Torres har været stærk for FC Barcelona under pre-season og i de minutter, han har fået efter at sæsonen for alvor gik i gang, blev han ikke udtaget for Spanien hvilket utvivlsomt var et stort nederlag for ham. Ikke desto mindre skal der mere til for at knække ham - han har siden trænet hver dag og bibeholdt sit momentum på træningsbanen.

Det har nu givet pote, da både Dani Olmo og Marco Asensio har forladt den spanske lejr med skader. Det har åbnet døren for for at den spanske landstræner Luis de la Fuente nu har valgt at kalde Ferran Torres ind således han er involveret i den næste landskamp mod Cypern.

Ferran Torres var i Valencia, da han modtog opkaldet om sin udtagelse og herfra vil han sammen med Villarreals Yeremi Pino rejse afsted for at knytte sig til den spanske lejr. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ferran Torres alligevel udtaget for Spanien

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder