Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ferran Torres ventes at blive udlejet

Transfermarked - 11. juli 2023




FC Barcelona har svært ved at få solgt spillere som fylder meget i billedet på førsteholdet og en af dem er Ferran Torres. Klubben har haft ham på transfermarkedet siden sæsonen sluttede, men der er intet konkret indtil videre. Derfor har klubben ændret sin plan.

Oprindeligt ville man sælge Ferran Torres for 40-50 millioner euro, men da ingen har bidt på, at klubben nu ifølge avisen Sport valgt at acceptere, at udleje ham - men med en købsoption. Ferran Torres slog ikke igennem i sidste sæson på Camp Nou og var langt fra fast starter under Xavi. Intet lader til at ændre sig mod den nye sæson hvorfor Xavi har godkendt at lade ham gå.

Til gengæld vil Torres ikke selv væk da han ønsker at triumfere i Barca, men i og med at Barca nu har åbnet op for, at de gerne vil udleje ham, kan det ske, at et hold bider på og derefter starter den knap så sjove snak om hvorvidt han får spilletid under Xavi og at det bedste ville være at rykke videre.

I går mødte Ferran Torres op på Ciutat Esportiva på lige fod med sine kollegaer, men i løbet af de kommende uger vil Barca forsøge at finde ham en ny klub. I mellem tiden indleder han sæsonen og gør sig klar til rejsen til USA i næste uge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ferran Torres ventes at blive udlejet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder