Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Så lidt tjener Ferran Torres i Barca

Nyheder - 3. januar 2022
Så lidt tjener Ferran Torres i Barca

© FC Barcelona


Barca har ikke mange penge at gøre godt med, men klubben kan stadig tiltrække spillere. Ferran Torres er det seneste bevis på, at penge ikke er alt i fodbolden og han har accepteret en meget lav løn hvis man tager omstændighederne i betragtning.

Således kommer Ferran Torres til at tjene omkring 40 millioner kroner årligt. Det er i den lave ende i Barca. Til sammenligning ønskede Ilaix Moriba i sommers 45 millioner kroner for at forlænge, men det ville Barca ikke give ham. Derudover krævede Dembélé på det seneste møde en årlig løn på lige knap 300 millioner kroner. Så der er en verden til forskel på lønningerne.Ferran Torres gjorde det hurtigt klart i forhandlingerne, at lønnen ikke var vigtigst, da han udmærket er klar over, at Barca har en økonomi, der ikke kan hamle op med mange andre klubber i disse dage. Derfor lagde præsident Joan Laporta i dag også vægt på, at han var glad for at Ferran Torres havde et brændende ønske om at skifte til Barca. Det var nemlig ønsket om at spille i Barca der blev vægtet højere end pengene.

Til trods for den lave løn er Ferran Torres faktisk ikke spilleberettiget endnu. Han er slet ikke registreret. Klubben skal enten aftale en lavere løn med en af de øvrige spillere eller man skal have solgt ud. Håbet er, at Dembélé accepterer en lavere løn så klubben kan registrere Ferran Torres.

Det samme går for Alvaro Morata, der er meget tæt på et skifte til Barca. Her håber klubben på, at Luuk de Jong accepterer Cádiz' tilbud således det åbner op for Morata. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

17 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
2 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder