Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

RFEF tjener styrtende på Super Cup i Saudi Arabien

Spansk Supercup - 8. januar 2022
RFEF tjener styrtende på Super Cup i Saudi Arabien

© RFEF


På onsdag er der El Clásico i Saudi Arabien. Det lyder skørt, men det er faktum efter at det spanske fodboldforbund fik lukket en lukrativ aftale, der betyder, at de fire deltagende hold i den spanske Super Cup afvikler kampene i Saudi Arabien.

Barca og Real Madrid mødes i semifinalen onsdag mens Atletico Madrid og Athletic Bilbao mødes i den anden semifinale dagen efter. Den 16. januar er der finale og alle kampene spilles i Saudi Arabien og det er der en god grund til: Penge.

Det er ingen hemmelighed, at man hos det spanske fodboldforbund gerne sælger godt ud hvis man kan tjene styrtende på det. F.eks. var det tæt på, at nogle La Liga-kampe ville blive rykket til USA for få år siden, men det blev afskaffet. Der tales stadig om det, men intet er på plads endnu.Præsidenten for spansk fodbold, Luis Rubiales har bekræftet en 10-årig aftale som betyder, at den spanske Super Cup afvikles i Saudi Arabien hvilket indbringer i omegn af 1,8-2,2 milliarder kroner lige ned i lommen hos det spanske fodboldforbund. Desuden tjener man op mod 100 millioner kroner på TV-aftaler.

Det er ingen hemmelighed, at mange større navne har kritiseret aftalen utrolig meget på grund af menneskerettighederne i Saudi Arabien og samtidig det faktum, at man vælger at spille en spanske fodboldturnering godt 7.000 kilometer fra Spanien.

Ikke desto mindre er det faktum og på onsdag tørner Barca og Real Madrid sammen mens torsdagen byder på Atletico Madrid mod Athletic Bilbao. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

20 min. Joan Laporta er meget tæt på at give det...
1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
2 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder