Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ancelotti: Barca spillede en god kamp

Spansk Supercup - 13. januar 2022
Ancelotti: Barca spillede en god kamp

© Getty Images


Carlo Ancelotti måtte vente 120 minutter i kampen mod Barca før han kunne juble over sejren. To gange i ordinær spilletid kunne han se sit mandskab komme i front, men begge gange måtte han ærgre sig over, at Barca kom tilbage. Han erkender, at Barca spillede en god kamp.

Det var primært personlige fejl fra Barca, som kostede dyrt når Real Madrid satte gang i kontramaskinen og det var da også madrilenernes klare plan, fortalte Ancelotti efter kampen.- Det var en hårdt-kæmpet sejr. Det var lige med gode spillere på to gode hold. Det var underholdende, men ude på bænken lider man altid. Vi startede godt og ledte efter pladsen mellem linjerne og på kontraangreb. Vores skarphed forsvandt efter vores føring.

- Jeg mener, at vi fortjente at vinde første halvleg, men så lukkede vi et uheldigt mål ind. Anden halvleg var mere lige. Vi er gode på omstillinger, da vi har spillere, som passer til den type spil. Planen var at forsvare godt og angribe endnu bedre. Det er ikke verdens vigtigste turnering, men det er vigtigt for os. Der var en god atmosfære og det gik godt for os, men for at være helt ærlig, så spillede Barca en god kamp.

Således er det Real Madrid, som gik i finalen og deres modstander findes i aften når Atletico Madrid og Athletic Bilbao mødes i den anden semifinale.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder