Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Liverpool vil lokke Gavi til England

Transfermarked - 8. februar 2022




Gavi har endnu ikke forlænget sin kontrakt i Barca og det betyder, at han potentielt set er en billig spiller at købe her og nu. Barca ønsker dog at forlænge kontrakten og samtidig øge hans frikøbsklausul til svimlende 7,4 milliarder kroner for at holde interesserede klubber væk.

Men så langt er Barca ikke kommet endnu. Gavi er fast starter under Xavi og kræver også en kontrakt, som fortæller det. Derfor har han ifølge spanske kilder allerede afvist Barcas første udspil, men forhandlingerne fortsætter og stemningen er positiv. Det forventes, at man når til enighed om en forlængelse.



Men i kulissen lurer Liverpool, melder Sport. Lige nu og her kan Gavi købes fri for 370 millioner kroner hvilket Liverpool kan klare. Beløbet svarer til Gavis nuværende frikøbsklausul hvilket ikke holder mange klubber væk, men på grund af hans enorme opblomstring vil Barca øge beløbet således at ingen klubber kan købe ham fri ved at udløse frikøbsklausulen. I sådan et tilfælde skal den købende klub forhandle med Barca, som kan afvise.

Selvom Liverpool i dag har pengene til at hente Gavi når sommerens transfervindue åbner, så kræver det også at Gavi selv ønsker at skifte. Det meldes der intet om, da Gavi trives i Barca og fornemmer, at han har en plads på holdet og at han kan få en stor fremtid i møde på Camp Nou. Derfor virker et skifte usandsynligt.

Gavis kontrakt løber til 2023 og Barca kæmper lige nu en kamp for at få den forlænget til 2026 og altså samtidig øge frikøbsklausulen til 7,4 milliarder kroner som tilfældet også er det ved Ansu Fati og Pedri. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Liverpool vil lokke Gavi til England

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder