Annonce


Annonce

Annonce

Sami Khedira: Peps Barca var det bedste hold

Nyheder - 5. marts 2022




Mange vurderer Pep Guardiolas Barca-hold til at være det bedste nogensinde. Da Pep brillerede i Barca var Sami Khedira aktiv hos Real Madrid og tyskeren mødte ofte Barca, hvor han måtte løbe rundt i trekanter med Xavi, Busquets og Iniesta på midtbanen.

Han erkender, at Peps Barca var det bedste nogensinde og har ikke andet end ros til overs for sine kollega på Barcas midtbane. Det fortæller han i et nyligt interview.



- Selv som Madridista kan jeg sige, at Pep Guardiolas Barca i 2010 var det måske bedste hold jeg nogensinde har set. Selvfølgelig spillede jeg selv på et fantastisk hold, men hans hold var forrygende, fortæller Khedira og følger op:

- De bedste modstandere jeg har mødt var Xavi og Iniesta. Uheldigvis vandt de aldrig Ballon d'Or. Men også Busquets. De tre spillere mistede aldrig bolden. Du kunne ikke tage den fra dem, så du måtte finde på løsninger så de ikke kunne bruge bolden til noget.

34-årige Khedira har lagt støvlerne på hylden den dag i dag. Efter 161 kampe for Real Madrid rykkede han til Juventus og spillede 145 kampe før turen gik til Hertha BSC. Her stoppede han karrieren sidste år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sami Khedira: Peps Barca var det bedste hold

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder