Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Efter sanktioner: Svært med Azpilicueta-skifte

Transfermarked - 10. marts 2022




Det er næppe gået nogen fodboldfans forbi, at der er blevet pålagt sanktioner på Chelsea-ejer Roman Abramovich. Egentlig havde Roman Abramovich sat Chelsea til salg som følge af krigen mellem Rusland og Ukraine, men han får ikke lov til at sælge klubben lige nu.

Således har den britiske regering i dag meldt ud, at samtlige aktiver er blevet frosset og at Chelsea derfor ikke må lave nogen omsætning. Det betyder også at klubben er blevet pålagt et transferforbud, hvor de ikke må sælge eller købe spillere og på den tjene og bruge penge. Der må slet ikke gå penge ind og ud af klubben.

Det kan få betydning for Barcas jagt på Cesar Azpilicueta, som klubben egentlig har en aftale med, men som bekendt er den ikke skrevet under endnu. Det kan undres hvorfor Azpilicueta bliver nævnt, da han er kontraktfrit til sommer og derfor kan skifte kvit og frit, men det hænger sammen med, at han har mulighed for at blive i Chelsea.

I og med at klubben ikke må købe spillere, vil de gøre alt for at holde på Azpilicueta. Ifølge spanske medier har spilleren en klausul i sin kontrakt som kan udløses ved begge parters accept: Klausulen gør, at hans kontrakt kører videre i yderligere et år og dermed ses det ikke som en decideret forlængelse. Det er altså totalt samme vilkår, som fortsætter og det vil Chelsea gøre alt for at gøre brug af, da de på ingen måde vil kunne erstatte ham.

Chelsea har meldt ud, at de vil åbne op for samtalen med regeringen og forsøge at kunne drive klubben som normalt, men indtil videre er sanktionerne pålagt og Chelsea er pt. frosset totalt fast. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Efter sanktioner: Svært med Azpilicueta-skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder