Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Azpilicueta er ude af billedet

Transfermarked - 5. august 2022Officielt: Azpilicueta er ude af billedet

© Getty Images


FC Barcelona har længe haft en interesse i at hente Chelseas Cesar Azpilicueta og det lignede egentlig blot et spørgsmål om tid før catalanerne kunne lukke handlen og tilføje endnu en spiller til truppen. Men det hele tog en skarp drejning for få dage siden.

Barca og Azpilicueta har længe haft de personlige vilkår på plads således at der kunne blive trykket på knappen når de to klubber kunne enes om en pris. Men en kombination af forskellige ting har gjort, at Barca ikke er gået efter Azpilicueta i sidste ende.Således har Xavi både Sergi Roberto og Sergino Dest i sin trup lige nu som højrebacks og derudover kan både Araujo og Koundé spille positionen. Chelseas pris på Azpilicueta blev i sidste ende også for problematisk og derfor så Barca ingen grund til at gå videre med handlen. Beskeden blev sendt afsted og kort tid efter kunne Azpilicueta forlænge sin kontrakt med Chelsea.

Således meldte Chelsea i går, at Azpilicueta har skrevet under på en kontrakt til 2024 og dermed er det endegyldigt sikkert, at han ikke kommer til Barca denne sommer. Nu har Barca valgt at fokusere på den anden Chelsea-spiller; nemlig Marcos Alonso. Om den handel går hjem bliver spændende at se. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

57 min. Der sælges billetter helt ned til 5 euro...
1 t. Ter Stegen har bedt Xavi om at spille ha...
3 t. Lewandowskis kone, Anna, med deres datte...
4 t. De Jongs forlovede Mikky Kiemeney på Cam...
5 t. Sergio Busquets: "Jeg har tre-fire tilbu...
6 t. Sergio Busquets: "Nej, min fremtid er ik...
6 t. Præsident Joan Laporta har personligt fo...
7 t. Sergio Busquets: "Jeg vil prøve at blive...
8 t. Sergio Busquets: "Det var svært at træff...
9 t. Barca er interesseret i at hente Manuel ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder