Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Barca holder øje med Mohamed Salah

Transfermarked - 15. marts 2022




Mohamed Salah og Liverpool har endnu ikke fundet hinanden i forbindelse med en kontraktforlængelse. I England rapporteres der om uenigheder omkring egypterens løn og hvis tallene er korrekte, så er de to parter langt fra hinanden. Det har fået Barca på banen.

Barcas klokkeklare mål er stadig Erling Haaland, men på grund af at den operation ikke er billig, har klubben også sørget for en alternativ liste med andre muligheder såfremt Haaland ikke lander i klubben. På grund af Salahs situation med Liverpool lige nu har Barca åbnet interesse for ham.



Barcas prioriteter i angrebet
A: Erling Haaland
B: Mohamed Salah
C: Robert Lewandowski

Lewandowski er ikke en prioritet for Barca, men klubben ved, at der er mål i hans støvler til trods for hans alder og med kontraktudløb i 2023 følger Barca med i hans situation i Bayern München. Mohamed Salah har også kontraktudløb sommeren 2023, så uanset hvilke af de tre spillere Barca ønsker at gå efter, så skal der penge op af lommen.

Ifølge Marca vil Liverpool kræve 40 millioner euro for Salah til sommer hvis parterne ikke kan enes. Liverpools mål er at undgå at han smutter gratis i 2023 - præcis som det var Barcas mål med Ousmane Dembélé, men klubben stolede fuldt og fast på, at franskmanden ville forlænge sin kontrakt. Det er ikke sket og derfor står han til at forlade klubben gratis til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca holder øje med Mohamed Salah

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder