Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Svær situation omkring Luuk de Jong

Transfermarked - 14. april 2022




Luuk de Jong er godt nok alt det, som Barca ikke er inde på banen, men han er kynisk og ved hvordan kan bruger hovedet inde i feltet når det hele brænder på. Senest reddede han Barca, da han i slutminutterne kom på banen mod Levante og scorede sejrsmålet i overtiden.

Han er en fantastisk plan B at have siddende på bænken og mange Barca-fans har kaldt efter en forlængelse af hans lejeaftale eller at Barca simpelthen køber ham fri. Men situationen er ikke lige til - faktisk er den meget svær, da Barca håber, at de kan beholde ham uden at bruge en krone.



Lige nu er Luuk de Jong lejet i Sevilla. Lejeaftalen med FC Barcelona løber frem til 30. juni 2022 - altså til sommer - mens hans kontrakt i Sevilla udløber til 30. juni 2023. Dermed skal Sevilla også ind i billedet og tage en beslutning: Baseret på hollænderens form i Barca er hans værdi blevet øget og det kan Sevilla lukrere på ved at sælge ham til sommer.

Omvendt kan Sevilla forlænge lejeaftalen med Barca frem til 2023, men så betyder det, at andalusierne ikke får en krone får ham og dermed har de reelt set ikke tjent noget som helst på ham. I Barca ønsker man at forlænge hans lejeaftale og klubben håber på, at Sevilla kan se det større billede.

Sevilla kan nemlig forlænge Luuk de Jongs kontrakt og straks udleje ham til Barca igen og således vil han stadig være på kontrakt i Sevilla når han vender retur i 2023. Det kræver dog at alle partere er klar til den aftale og at Sevilla tager chancen. Værdien på hollænderen kan stige endnu mere hvis han viser sig frem i endnu en sæson i Barca og det kan Sevilla udnytte i 2023.

Derudover er spørgsmålet om Barca er klar til at lade Luuk de Jong smutte. Ingen kan afvise, at han er en forrygende indskifter og kan dominere luftrummet i slutminutterne - men det kræver naturligvis også at han er klar til endnu en sæson på bænken, hvor han kun er brugbar i de døende minutter af de kampe, hvor Barca har brug for mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Svær situation omkring Luuk de Jong

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder